Новорічна казка для дітей

Уже майже 20 років поспіль Профспілка робітників морського транспорту України дарує діткам моряків-членів ПРМТУ новорічні вистави.

03 січня стартувало святкове шоу «Руслан і Людмила. Нова історія», організоване ПРМТУ за підтримки Благодійного фонду морського транспорту« МОРТРАНС».

Більше тисячі дітей моряків-членів Профспілки відвідали виставу і стали учасниками чарівництва і казки. Захоплені оплески, посмішки дітей і дорослих, атмосфера свята і дива - нікого не залишили байдужим. Перед виставою кожна дитина могла сфотографуватися на згадку про цей день в спеціально створених святкових фотозонах.

Всім, хто ще не встиг отримати запрошення на шоу «Руслан і Людмила. Нова історія», нагадуємо, що зробити це можна в офісі ПРМТУ за адресою: Гагарінське плато, 5 Б. З питань звертайтесь за телефоном: (0482) 42 99 02 або пишіть нам в соцмережах.

Більше новин з тегом #ITF

Проблеми з добробутом, оплатою праці та технічним обслуговуванням на ELEEN SOFIA

Міжнародна федерація транспортників (ITF) повідомляє, що наразі взаємодіє з владою Австралії для вирішення справи про жорстоке поводження з екіпажем, розкрадання заробітної плати та жахливі умови на борту балкера, що належить болгарській компанії. Судно також перебуває під арештом австралійських прикордонників; його затримано в Гледстоуні.

Опитування: ваш голос має значення!

Жінки становлять лише приблизно 2% світової морської робочої сили.

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

Дякуємо за звернення!