Підтримай кампанію ПРМТУ!

Профспілка робітників морського транспорту України, єдина морська членська організація ITF в Україні, запускає міжнародну кампанію #ISupplyTheWorld на підтримку працівників морського транспорту, які в зв'язку з пандемією СOVID-19 знаходяться на передовій і приводять в рух глобальну морську торгівлю в ці важкі часи.

Мета кампанії - показати, наскільки високо суспільство цінує працю моряків і портовиків і наскільки важливий їх внесок для кожного міста, кожної сім'ї і кожної людини в світі.

ПРМТУ звертається до кожного моряка і портовика з пропозицією надрукувати документ і сфотографуватися з ним, після чого вислати фотографії нам для подальшої публікації.

Ми впевнені, що таким чином ми зможемо висловити подяку і зробити ще більш помітним внесок транспортників у забезпечення роботи глобального торгового судноплавства.

Надсилайте ваші фото і відзначайте у соцмережах #ISupplyTheWorld

E-mail: office@mtwtu.org.ua
Facebook: facebook.com/MTWTU
Instagram: mtwtu_itf_ukraine
Twitter: @MTWTU_ITF


Логотип кампанії в хорошій якості можна завантажити тут: https://storage.mtwtu.org.ua/source/1/atf51-CVxASK2tjECzyhGZcGEye69VNP.pdf


ПРМТУ об'єднує понад 80 тис. членів Профспілки, з яких понад 50 тис. є українськими моряками, які працюють на міжнародних морських роботодавців, і близько 6 тис. є працівниками українських портів.

Більше новин з тегом #ITF

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Дякуємо за звернення!