Підтримка транспортників - спілчан ПРМТУ

За ініціативою ПРМТУ та за сприянням ITF-ETF SOLIDARITY FUND допомогу у вигляді 1 500 продуктових наборів отримають українські транспортники, члени ПРМТУ.

Акція вже стартувала та пройде у різних регіонах країни. Так, сьогодні набори отримали працівники ТОВ «ТІС-Зерно» — стивідорної компанії у морськом.

Нагадаємо, що ITF-ETF SOLIDARITY FUND був заснований Міжнародною федерацією транспортників (ІТF) та Європейською федерацією транспортників (ETF) для допомоги українським профспілкам, які є їх членськими організаціями.

Наша Профспілка — єдина морська профспілка в Україні, що входить до ІТF та ETF. Тож можливість отримувати допомогу від ITF-ETF SOLIDARITY FUND в морському секторі можуть виключно члени ПРМТУ.

Ми вдячні нашим братам та сестрам з ІТF та ETF за постійну підтримку та допомогу для наших первинок та спілчан.

Вистоїмо разом! Наближаємо перемогу разом!

Разом ми — сила!

Більше новин з тегом #ITF

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Дякуємо за звернення!