Опитування ITF на тему кризи змін екіпажів

ITF і ПРМТУ запрошують українських моряків, які в даний момент знаходяться на судні і не можуть покинути його борт через обмеження на переміщення і подорожі, введені світовими урядами у відповідь на пандемію, взяти участь в опитуванні.

Дані, зібрані завдяки грудневим опитуванням ITF «КРИЗА ЗМІН ЕКІПАЖІВ», допоможуть профспілкам продемонструвати світовим урядам, компаніям і засобам масової інформації, наскільки згубним є вплив цієї кризи на моряків.

ITF повідомляє, що близько 400 тисяч моряків все ще знаходяться на суднах по всьому світу і не можуть повернутися додому до своїх родин.

Опитування слід заповнювати англійською мовою. Воно анонімне і займе всього 3-5 хвилин.

Розказана вами історія може бути використана в якості одного з обгрунтувань необхідності невідкладного забезпечення змін екіпажів.

Пройти опитування можна за посиланням: https://itf-global.typeform.com/to/U0uX79M1

Більше новин з тегом #ITF

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Дякуємо за звернення!