Новітні комунікаційні технології в дії

Спеціально для демонстрації на 44 Конгресі ITF був привезений унікальний пересувний контейнер, який дозволить морякам виходити на зв'язок в портах, де немає або обмежена можливість виходу в мережу.

Portable communication pod - це проект Морського трастового фонду ITF.

Запуск проекту був анонсований трохи більше року тому, і ось уже контейнер готовий приймати моряків. Pod облаштований зі справжнього контейнера і обладнаний п'ятьма планшетами, плазмовою панеллю і ще п'ятьма посадковими місцями для моряків, у яких є свої гаджети. Також він роздає wi-fi в радіусі 40 метрів, що дозволить морякам, які не можуть з тих чи інших причин підійти ближче, підключитися до мережі.

Контейнер жититься від сонячних батарей і може бути обладнаний кондиціонерами або будь-якими іншими додатковими опціями в залежності від температурних, погодних та інших умов в порту.

Термін виробництва контейнера - приблизно 2 місяці, але основна проблема його установки, за словами представників Траста, це узгодження портової влади.

Всього на даний момент готові 5 таких контейнерів. А конкретно цей екземпляр після Конгресу попрямує в порт Джакарта.



Більше новин з тегом #ITF

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Дякуємо за звернення!