МФТ проти зниження зарплат українців

ITF (Міжнародна федерація транспортних робітників) сьогодні висловила засудження на адресу пропозиції невеликий коаліції українських профспілок різко скоротити розмір мінімальної заробітної плати для моряків країни.

Нова група, що називає себе українською Національною платформою морських профспілок, яка працює в інтересах бізнесу, пообіцяла скоротити узгоджені і схвалені умови. Платформа публічно пропонує судновласникам шанс ухилитися від затвердженої мінімальної щомісячної ставки заробітної плати для позиції матроса першого класу, що сьогодні складає 1 806 доларів США, скоротивши її до 801 долара США.

Більше новин з тегом #ITF

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Дякуємо за звернення!