ITF підтримала кампанію ПРМТУ

Сьогодні Міжнародна федерація транспортників (ITF) розповсюдила серед своїх членських організацій в морському секторі циркуляр із закликом приєднатися до кампанії Профспілки робітників морського транспорту України під назвою #ISupplyTheWorld.

У циркулярі до членських організацій ITF йдеться: «Морські транспортники грають ключову роль у світовій торгівлі і підтримують рух глобального ланцюжка поставок, тому ITF, наші морські соціальні партнери та інші морські організації закликають Організацію Об'єднаних Націй і її держави-члени визнати моряків і докерів «ключовими працівниками».

ITF пропонує членським профспілкам усього світу поширити серед своїх членів плакат #ISupplyTheWorld, розмістивши, при бажанні, на ньому логотип своєї організації, або ж використовувати вже запропоновані варіанти.

«Давайте разом зробимо так, щоб моряки і докери перестали бути «невидимою робочою силою», а стали обличчям робочої сили, яка має вирішальне значення для перевезення вантажів, від яких залежить весь світ», - йдеться в циркулярі.

Нагадаємо, що ПРМТУ запустила міжнародну кампанію #ISupplyTheWorld на підтримку робітників морського транспорту, які в зв'язку з пандемією СOVID-19 знаходяться на передовій і приводять в рух глобальну морську торгівлю у ці важкі часи.

ПРМТУ ще раз звертається до кожного моряка і портовика з пропозицією надрукувати документ і сфотографуватися з ним, після чого вислати фотографії нам для подальшої публікації.

Ми впевнені, що таким чином ми зможемо висловити подяку і зробити ще більш помітним внесок транспортників у забезпечення роботи глобального торгового судноплавства.

Надсилайте ваші фото і відзначайте у соцмережах #ISupplyTheWorld

E-mail: office@mtwtu.org.ua

Facebook: facebook.com/MTWTU

Instagram: mtwtu_itf_ukraine

Twitter: @MTWTU_ITF

Логотип кампанії в хорошій якості можна завантажити тут: https://storage.mtwtu.org.ua/source/1/atf51-CVxASK...

Більше новин з тегом #ITF

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Дякуємо за звернення!