Визначено порядок виїзду моряків для роботи на суднах

Кабінетом Міністрів України внесені зміни до Правил перетинання державного кордону України громадянами України та визначено порядок виїзду моряків, які прямують для роботи на морські судна та судна внутрішнього плавання

Шановні моряки!

Звертаємо Вашу увагу, що порядок та умови перетину державного кордону України на цей момент проходять уточнення та доопрацьовуються відповідальними органами влади.

ПРМТУ вітає та повністю підтримує рішення Уряду!

Після офіційного опублікування нових Правил перетинання державного кордону моряками, ПРМТУ невідкладно ознайомить з ними через наші соціальні мережі.

Слідкуйте за оновленнями на наших офіційніх ресурсах.

Все буде Україна!

АНАЛІЗ ПРОЄКТУ ПОСТАНОВИ КМУ

Правилами визначається 3 категорії моряків:

  • студенти (курсанти) закладів освіти;
  • моряки – члени екіпажів суден, що виходять в рейс з портів України;
  • моряки, які перетинають державний кордон України на виїзд і інших пунктах пропуску.

Більше новин з тегом #Учні

Можливість побудувати гідну майбутню кар'єру в морі з ПРМТУ

Першокурсники Херсонської державної морської академії, які навчаються в Литовській морській академії за підтримки ПРМТУ та ITF Seafarers' Trust отримали свої перші погони кадетів. Перед ними розгортаються можливості для професійного зростання, де кожен крок – це нове відкриття і виклики.

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Дії в надзвичайних ситуаціях

Дії під час повітряної тривоги, як уберегтися при ракетному чи артилерійському обстрілі, вибухонебезпечні предмети та дії в разі їх знаходження, дії при хімічній або радіаційній небезпеці, пожежна безпека в поточних умовах, невідкладна домедична допомога — надзвичайно актуальні та важливі знання, які можуть уберегти від лиха та врятувати людське життя.

Зустріч ПРМТУ у Парламенті Норвегії

Олег Григорюк, Голова ПРМТУ, зустрівся з Іне Марі Еріксен Сьорейде – Головою Комітету міжнародних зв'язків у Парламенті Норвегії, яка відігравала значні ролі в уряді Норвегії, зокрема, міністра закордонних справ з 2017 по 2021 рік. Вона також стала першою жінкою на цій посаді. Раніше Іне Марі обіймала посаду міністра оборони з 2013 по 2017 рік. Як член Консервативної партії, вона була обрана у 2005 році членом Парламенту від Осло.

Дякуємо за звернення!