Щодо звільненя Андрія Новічкова

28 грудня Президент України Петро Порошенко підписав документи про помилування іранського студента Алі Джадуея, затриманого за звинуваченням у шпигунстві в Харкові, якого запросили в обмін на засудженого до смертної кари одеського моряка Андрія Новічкова.

Сьогодні, 8 січня 2019 року, Андрій Новічков був звільнений, про що заявив Президент України Петро Порошенко: «Тільки що був звільнений український моряк Новічков. Зараз Андрій перебуває на території Посольства України в Ірані. Вітаю одеситів з поверненням нашого земляка! »

Нагадаємо, в січні 2017 року Андрій був затриманий поліцією міста Бендер-Аббас за звинуваченням в умисному вбивстві громадянина Ірану, який викинувся за борт судна Arezoo (прапор Ірану) 17 січня 2017 року під час його перебування в Китайському морі.

У свою чергу, ПРМТУ, який брав участь у справі Андрія Новічкова, направив на адресу Гаранта лист подяки.

Більше новин з тегом #Благодійність

Об'єднані у підтримці моряків

У складні часи нам важливо залишатись разом та допомагати один одному.

Відправка сімей моряків до кордону

Сьогодні ПРМТУ та БФ «МОРТРАНС» організовували відправку сімей моряків до кордону

Дякуємо усім, хто залучається

До допомоги нашим військовим приєднуються наші партнери, членські організації ПРМТУ та просто фізичні особи.

Шановні члени Профспілки та їхні близькі!

Сьогодні як ніколи наш слоган «Разом ми – сила» означає всю важливість солідарної підтримки. Ми пишаємося тим, що вся світова морська громадськість висловлює підтримку українському народу, українським морякам та докерам по всьому світу та нашій Профспілці.

Дякуємо за звернення!