Насичені шкільні канікули для дітей Ізмаїльських портовиків

Канікули не лише час відпочинку від шкільних навантажень, а й період захоплюючих пригод та культурного збагачення. Завдяки ініціативі Первинної профспілкової організації ПРМТУ Ізмаїльського порту, малюки портовиків мали змогу насолодитися яскравими заходами, спрямованими на їхній розвиток та веселе дозвілля.

Протягом усього тижня «Дитяче королівство» стало справжнім центром притягання для юних гостей, пропонуючи різноманітні розважальні програми, що включали активні ігри, запальні танці та дружні змагання. Кожна дитина змогла знайти заняття до душі, а щасливі усмішки та радісні вигуки супроводжували їх протягом усіх заходів.

Велике враження на молодих глядачів справила вистава «Маленький принц», поставлена за твором Антуана де Сент-Екзюпері. Цей захід не лише розважав, а й навчав, даруючи дітям можливість замислитись над вічними цінностями дружби, вірності та любові.

Ще одним значущим напрямком стало спортивне оздоровлення. Після успішних курсів плавання минулого року, цього року діти отримали можливість самостійно відвідувати басейн, що стало чудовою нагодою для зміцнення здоров'я та розвитку фізичних навичок під наглядом батьків.

«Я не перестану повторювати, що наші діти — це наше майбутнє, — зазначив Олег Паскалов, голова ППО ПРМТУ Ізмаїльського порту. — Тому турбота про них завжди була серед пріоритетів в нашій роботі і набуває особливого значення зараз, під час війни. Ми стараємось організувати для них якомога більше можливостей для відпочинку і оздоровлення, щоб в їхньому дитинстві було більше радісних моментів».

Більше новин з тегом #Портовики

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

ПРМТУ взяла участь у Конгресі Морської секції SEKO

ПРМТУ взяла участь у Конгресі Морської секції братської профспілки SEKO (Швеція). Лідери цієї профспілки одні з перших підтримали ПРМТУ з початку агресії росії.

Зустріч ПРМТУ у Парламенті Норвегії

Олег Григорюк, Голова ПРМТУ, зустрівся з Іне Марі Еріксен Сьорейде – Головою Комітету міжнародних зв'язків у Парламенті Норвегії, яка відігравала значні ролі в уряді Норвегії, зокрема, міністра закордонних справ з 2017 по 2021 рік. Вона також стала першою жінкою на цій посаді. Раніше Іне Марі обіймала посаду міністра оборони з 2013 по 2017 рік. Як член Консервативної партії, вона була обрана у 2005 році членом Парламенту від Осло.

Дякуємо за звернення!