Медичний додаток для моряків від ITF

Mariners Medico Guide - новий безкоштовний медичний додаток від секції моряків ITF

Додаток схвалено Норвезьким морським управлінням як національний еквівалент Міжнародного медичного посібника ВООЗ для суден 2007 року.

Застосунок може слугувати альтернативою медичному підручнику на суднах під норвезьким прапором. Після завантаження його можна використовувати в режимі офлайн. Він містить додаткові матеріали щодо проблем фізичного та психічного здоров’я. Це новий підхід в галузі медицини, який заснований на вже вивчених симптомах, тобто моряк, користуючись додатком, може розібратися в тому, що він відчуває та бачить. Однією з переваг застосунку є також те, що він постійно оновлюється та доповнюється.

Користуватися додатком може будь-хто безкоштовно. Завантажити застосунок можна за посиланням: https://www.medicoguide.no/

Більше новин з тегом #Моряки

ITF повідомляє про тривожну кількість випадків залишення моряків на борту суден

У 2023 році ITF працювала зі 129 випадками покинутих суден.

Корупція в морських портах: як MACN бореться з проблемою

Морська антикорупційна мережа (MACN), вкотре звертає увагу на часто ігнорований, але руйнівний рівень корупції, з яким стикаються моряки в портах по всьому світу.

Проблеми з добробутом, оплатою праці та технічним обслуговуванням на ELEEN SOFIA

Міжнародна федерація транспортників (ITF) повідомляє, що наразі взаємодіє з владою Австралії для вирішення справи про жорстоке поводження з екіпажем, розкрадання заробітної плати та жахливі умови на борту балкера, що належить болгарській компанії. Судно також перебуває під арештом австралійських прикордонників; його затримано в Гледстоуні.

Опитування: ваш голос має значення!

Жінки становлять лише приблизно 2% світової морської робочої сили.

Дякуємо за звернення!