Конференція трудового колективу НУ «ОМА»

Відбулася конференція трудового колективу НУ «Одеська морська академія», в якій взяв участь Голова ПРМТУ Олег Григорюк.

Ректор НУ «ОМА» Михайло Міюсов звітував про роботу Академії за минулий рік та наголосив, що попри обʼєктивні труднощі, Академія продовжує продуктивно проводити діяльність та реалізувати свої завдання. Так, значно впала кількість абітурієнтів та регулярність іноземної підтримки партнерами, однак Академія та її структурні підрозділи підготували та випустили понад 6 500 випускників.

Голова ППО НУ «ОМА» Микола Козьміних звітував про виконання колективної угоди та про допомогу, яка була надана Профспілкою та Благодійним фондом «МОРТРАНС»: допомогли придбати морозильне обладнання для студентської їдальні, генератор, спальні мішки.

«Попри всі труднощі, які ми долаємо під час війни, ми продовжуємо рухатись уперед. Ми відчуваємо значну підтримку наших міжнародних партнерів, яка дозволяє нам не лише зберігати стабільність, а й ефективно підтримувати наших членів Профспілки», – наголосив Голова ПРМТУ Олег Григорюк.

Також він наголосив на важливості щотижневого спілкування з курсантами Академії. «Ці зустрічі стали для нас не просто традицією, а важливим моментом нашої роботи. Ми робимо все можливе, щоб надати молодому поколінню інформацію, необхідну для успішного старту у професійній діяльності, допомагаємо розвивати навички, які допоможуть їм у майбутньому, знайомимо їх із профспілковою діяльністю та їхніми трудовими правами», – сказав Олег Григорюк.

Більше новин з тегом #Молодь

Мандрівка «Потяг пам’яті»

ETF (Європейська федерація транспортників) та Friedrich-Ebert-Stiftung (Фонд Фрідріха Еберта) організували унікальну навчальну подорож для молодих профспілківців з метою вивчення історії Голокосту, аналізу подій сучасності та виховання нового покоління лідерів, здатних будувати демократію та захищати права людини.

Можливість побудувати гідну майбутню кар'єру в морі з ПРМТУ

Першокурсники Херсонської державної морської академії, які навчаються в Литовській морській академії за підтримки ПРМТУ та ITF Seafarers' Trust отримали свої перші погони кадетів. Перед ними розгортаються можливості для професійного зростання, де кожен крок – це нове відкриття і виклики.

«Ви можете досягти всього, чого захочете: жінки спроможні на все»

Катерина Гойман з дитинства мріяла про морські пригоди. Кожен вільний момент вона проводила біля Чорного моря, дивлячись на судна, що вирушали в подорожі. Так вона відчувала себе частинкою цього великого світу, де кожен день приносить нові враження та виклики. Таким чином, вона вирішила, що її майбутнє пов'язане саме з морем.

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Дякуємо за звернення!