Волейбольний турнір серед портовиків

Професійному святу портовиків був також присвячений волейбольний турнір, який організувала ППО Ізмаїльського порту.

В ньому взяли участь три команди гравців вікової категорії 50+. В результаті дружніх, але сповнених спортивному азарту зустрічей третє місце посіла команда «Бесарабія», на другому - команда «Другарі», переможцями стала команда «Портовик». В кожній команді були визначені кращі гравці - їми стали Віталій Рубаний («Портовик»), Ігор Танов («Другарі») та Олександр Хрустальов («Бесарабія»).

Більше новин з тегом #Портовики

Робоча зустріч очільників Профспілки Олега Григорюка та Адміністрації морських портів України Юрія Литвина

В офісі ПРМТУ відбулася робоча зустріч очільників Профспілки Олега Григорюка та Адміністрації морських портів України Юрія Литвина.

ПРМТУ представила Україну в Програмі розвитку портових працівників

За сприянням Профспілки робітників морського транспорту України, ПРМТУ та ДП «Адміністрація морських портів України» представили Україну в Програмі розвитку портових працівників (при обробці насипних вантажів) — Portworker Development Programme in Bulk Terminals (PDPII), запровадженій Міжнародною організацією праці. Навчання проходило на базі Корейського портового навчального інституту Бусану, який є найкращим експертним закладом з підготовки портових працівників в Кореї.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Дякуємо за звернення!