Співпраця ПРМТУ та МОП триває

Інфекційні хвороби мають тенденцію до широкого та швидкого поширення, вони завжди будуть у «топі» звернень до лікарів.

Щоб запобігти захворюванням, ПРМТУ спільно із Міжнародною організацією праці проводить семінари з провідним інфекціоністом Одещини.

Цього разу семінар провели для портовиків, членів Профспілки, які працюють в компанії «Тіс-Зерно».

Усі учасники заходу мали змогу дізнатися відповіді на питання, які їх хвилювали щодо COVID-19, ВІЛу та СНІДу, гепатитів різних груп тощо.

Наприкінці кожен охочий міг пройти анонімне тестування одночасно на 4 різні інфекційні захворювання.

Більше новин з тегом #Портовики

Робоча зустріч очільників Профспілки Олега Григорюка та Адміністрації морських портів України Юрія Литвина

В офісі ПРМТУ відбулася робоча зустріч очільників Профспілки Олега Григорюка та Адміністрації морських портів України Юрія Литвина.

ПРМТУ представила Україну в Програмі розвитку портових працівників

За сприянням Профспілки робітників морського транспорту України, ПРМТУ та ДП «Адміністрація морських портів України» представили Україну в Програмі розвитку портових працівників (при обробці насипних вантажів) — Portworker Development Programme in Bulk Terminals (PDPII), запровадженій Міжнародною організацією праці. Навчання проходило на базі Корейського портового навчального інституту Бусану, який є найкращим експертним закладом з підготовки портових працівників в Кореї.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Дякуємо за звернення!