Дитяче свято чарівництва для дітей ізмаїльських портовиків

В гості до школи магії та чародійства Hogwarts в Ізмаїлі запросила ППО Ізмаїльського порту дітей ізмаїльських портовиків напередодні Дня працівників морського та річкового флоту України. Адже що може бути кращим подарунком, ніж подорож у світ улюблених героїв зі світу Гаррі Поттера?

Юні маги та чарівниці провели час, виконуючи важливу історичну місію - вони пройшли квест та повернули важливий артефакт, вкрадений Тим, Кого не Можна Називати. Для цього їм довелося пригадати свої знання про світ магів і історію рідного міста, проявити цікавість та винахідливість, вміння грати в команді, а також - добряче побігати, бо квест проходив на території Ізмаїльського історико-краєзнавчого музею Придунавʼя. Логічним завершенням став конкурс малюнків на тему «Якби у мене була чарівна паличка …», де діти мали намалювати своє найзаповітніше бажання.

Квест проходив два дні - діти були поділені на дві вікові групи з відповідним ступенем складності. Для молодшої групи на заваді не став навіть невеликий дощ - мантії-дощовики додали лише відчуття причетності до магічного світу.

По закінченню місії кожен отримав незабутні враження та смаколик у стилі «Гаррі Поттера».

Більше новин з тегом #Портовики

Робоча зустріч очільників Профспілки Олега Григорюка та Адміністрації морських портів України Юрія Литвина

В офісі ПРМТУ відбулася робоча зустріч очільників Профспілки Олега Григорюка та Адміністрації морських портів України Юрія Литвина.

ПРМТУ представила Україну в Програмі розвитку портових працівників

За сприянням Профспілки робітників морського транспорту України, ПРМТУ та ДП «Адміністрація морських портів України» представили Україну в Програмі розвитку портових працівників (при обробці насипних вантажів) — Portworker Development Programme in Bulk Terminals (PDPII), запровадженій Міжнародною організацією праці. Навчання проходило на базі Корейського портового навчального інституту Бусану, який є найкращим експертним закладом з підготовки портових працівників в Кореї.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Дякуємо за звернення!