Тривають звітні конференції в первинних профспілкових організаціях ПРМТУ

28 лютого 2020 року у Первинній профспілковій організації «Ізмаїльське вище професійне училище» Київської державної академії водного транспорту ім. Гетьмана Петра Конашевича-Сагайдачного ПРМТУ відбулися чергові звітні профспілкові збори за підсумками роботи профспілкового комітету у 2019 році, в якій взяли участь представники Профспілки робітників морського транспорту України

Члени первинної профспілкової організації, до складу якої входять викладачі, співробітники та учні училища, заслухали звіт голови профспілкового комітету Ірини Леонтьєвої. У своїй доповіді Ірина Олексіївна розкрила основні напрямки роботи профкому, акцентувала увагу на конкретних результатах роботи, а також звернула увагу учасників зборів, що багатьох успіхів в роботі первинної профспілкової організації вдалося досягти завдяки конструктивній співпраці з адміністрацією училища в рамках соціального партнерства.

Після звітів голови профорганізації та голови ревізійної комісії ППО, а також відповідей на питання делегатів учасники зборів прийняли одноголосне рішення визнати роботу Первинної профспілкової організації за звітний період задовільною.

Більше новин з тегом #Молодь

Посвячення в курсанти першокурсників ХДМА та ЛМА

Першокурсники Херсонської державної морської академії, які за підтримки ПРМТУ та ITF Seafarers' Trust навчаються у Клайпеді за програмою подвійного диплома, взяли участь в урочистій церемонії посвяти в курсанти Литовської морської академії.

Мандрівка «Потяг пам’яті»

ETF (Європейська федерація транспортників) та Friedrich-Ebert-Stiftung (Фонд Фрідріха Еберта) організували унікальну навчальну подорож для молодих профспілківців з метою вивчення історії Голокосту, аналізу подій сучасності та виховання нового покоління лідерів, здатних будувати демократію та захищати права людини.

Можливість побудувати гідну майбутню кар'єру в морі з ПРМТУ

Першокурсники Херсонської державної морської академії, які навчаються в Литовській морській академії за підтримки ПРМТУ та ITF Seafarers' Trust отримали свої перші погони кадетів. Перед ними розгортаються можливості для професійного зростання, де кожен крок – це нове відкриття і виклики.

«Ви можете досягти всього, чого захочете: жінки спроможні на все»

Катерина Гойман з дитинства мріяла про морські пригоди. Кожен вільний момент вона проводила біля Чорного моря, дивлячись на судна, що вирушали в подорожі. Так вона відчувала себе частинкою цього великого світу, де кожен день приносить нові враження та виклики. Таким чином, вона вирішила, що її майбутнє пов'язане саме з морем.

Дякуємо за звернення!