Олег Григорюк продовжить роботу на посаді морського амбасадора IMO

Міжнародна морська організація (IMO) вже втретє продовжила повноваження морського амбасадора доброї волі ІМО Голови Профспілки робітників морського транспорту України Олега Григорюка.

Основна мета амбасадора полягає в сприянні становленню нового покоління фахівців та лідерів у морській сфері, акцентуючи на переваги обрання морських професій, які підвищать престиж морського сектора країни.

- За останній рік було організовано близько 20 зустрічей із курсантами морських навчальних закладів;

- Понад 700 курсантів молодших курсів відвідали інтерактивні лекції з морським амбасадором;

- Проведено 5 тренінгів віртуальної реальності для молодих моряків;

- Організовано 3 заходи для розвитку soft skills у молодого покоління морських лідерів;

- 4 натхненні зустрічі з абітурієнтами у морських навчальних закладах;

- Лекції, майстер-класи та багато іншого.

«Щиро дякую за визнання високої оцінки моєї праці на посаді морського амбасадора IMO як на національному, так і міжнародному рівнях. З великою радістю приймаю подовження повноважень та зобов'язуюсь продовжувати активну роботу у популяризації морської професії серед молоді», — сказав Олег Григорюк.

Більше новин з тегом #Молодь

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Дії в надзвичайних ситуаціях

Дії під час повітряної тривоги, як уберегтися при ракетному чи артилерійському обстрілі, вибухонебезпечні предмети та дії в разі їх знаходження, дії при хімічній або радіаційній небезпеці, пожежна безпека в поточних умовах, невідкладна домедична допомога — надзвичайно актуальні та важливі знання, які можуть уберегти від лиха та врятувати людське життя.

ITF Seafarers' Trust: допомога курсантам – інвестиція в майбутнє

Протягом багатьох років Україна посідає провідні позиції щодо підготовки морських кадрів для міжнародного ринку праці. Низка кращих судноплавних компаній набирають українських курсантів і готують молодих та перспективних моряків для роботи на своїх суднах.

Ключовий пріоритет Профспілки: зосередження на майбутніх моряках

Світова морська індустрія, згідно з даними міжнародних аналітичних ресурсів, стикається зі скрутнощами через нестачу кваліфікованих кадрів.

Дякуємо за звернення!