УДП: на шляху до відродження та подальшого розвитку

В рамках планового візиту до Дунайського регіону Голова ПРМТУ Олег Григорюк зустрівся з Генеральним директором ПрАТ «УДП» Дмитром Москаленко та його заступником з питань безпеки та зовнішньоекономічної діяльності Владиславом Бєлахом.

В рамках планового візиту до Дунайського регіону Голова ПРМТУ Олег Григорюк зустрівся з Генеральним директором ПрАТ «УДП» Дмитром Москаленко та його заступником з питань безпеки та зовнішньоекономічної діяльності Владиславом Бєлахом.

Обговорили можливості об’єднання спільних зусиль задля вирішення актуальних питань в діяльності Пароплавства. Адже його стабільна робота та розвиток — запорука для поліпшення соціально-економічних умов для працівників.

Одне серед таких питань — нестача кваліфікованих судноводіїв. Домовилися, що УДП підготує комплексну програму з підготовки та залучення судноводіїв для роботи в Пароплавстві — для можливості її подальшої презентації та реалізації на базах профільних вишів.

ПРМТУ ж, завдяки багаторічному партнерству з провідними закладами освіти, що готують спеціалістів для морської галузі, своєму статусу та іміджу на національному й міжнародному рівнях, — має можливості для сприяння в реалізації таких, а також багатьох інших заходів на благо наших спілчан.

Варто також нагадати, що первинна профспілкова організація ПРМТУ діє в Пароплавстві від самого початку 90-х років. І за часи її багаторічної роботи в УДП — були різні керівники та вкрай різні умови. Приємно відзначити, що нинішнє керівництво ПрАТ «УДП» проявляє всецілу відкритість до соціального діалогу, що є вкрай важливим задля дотримання балансу в інтересах працівників і роботодавця, сталого розвитку Пароплавства в цілому.

More news with tag #Harbor

Working meeting between Oleg Grygoriuk, Chairman of the MTWTU, and Yuriy Lytvyn, Head of the Ukrainian Sea Ports Authority

A working meeting was held at the MTWTU office between the MTWTU Chairman, Oleg Grygoriuk, and the Head of the Ukrainian Sea Ports Authority, Yuriy Lytvyn.

MTWTU represented Ukraine in the Portworkers Development Programme

With the assistance of the Marine Transport Workers’ Trade Union of Ukraine, the MTWTU and the Ukrainian Sea Ports Authority represented Ukraine in the Portworker Development Programme in Bulk Terminals (PDPII), launched by the International Labour Organization. The training took place at the Busan Port Training Institute, which is the best expert institution for training port workers in Korea.

Solidarity Beyond Borders: European Trade Unions Support Ukraine

The Marine Transport Workers' Trade Union of Ukraine (MTWTU) participated in the Trade Union Summit for Ukraine organized by the European Trade Union Confederation (ETUC). It took place on April 22-23 in Lublin (Poland) and brought together about 120 representatives of various European trade unions.

Today is World Day for Safety and Health at Work

The Marine Transport Workers' Trade Union of Ukraine held a meeting of authorized representatives on occupational safety and health dedicated to the World Day for Safety and Health at Work.

Thank you for contacting us!