Морська англійська з Профспілкою

Нові горизонти для кар'єри моряків

Знання англійської – це не просто навичка, це інвестиція у ваше майбутнє. Щоб у моряків нашої Профспілки не виникало проблем з іноземною мовою, ПРМТУ проводить заходи з підвищення рівня англійської мови.

Морська англійська від ПРМТУ це:

- Ключ до кращих робочих можливостей: Працюючи в морі, ви стикаєтеся з екіпажами з усього світу. Знання англійської допоможе вам легко та ефективно спілкуватися та справлятися з різними ситуаціями.

- Підготовка до CES, MARLINS: Підвищивши рівень морської англійської з ПРМТУ, ви будете впевнено складати іспити і домагатися нових вершин у морській індустрії.

- Кар'єрне зростання: Знання англійської робить вас більш затребуваними на ринку праці. Це відчиняє двері до більш високооплачуваних та перспективних посад.

- Легко та доступно: На вас чекають інтерактивні зустрічі з професійним викладачем, сучасні методики та матеріали, морська термінологія, необхідна вам у роботі.

- Офлайн та онлайн: Ви можете удосконалювати свою англійську як у Морському юніон центрі в Одесі, так і онлайн з будь-якої точки світу.

- Безоплатно для членів ПРМТУ: Це ваш шанс покращити професійні навички без додаткових витрат.

Реєструйтеся зараз і почніть свій шлях до успіху: https://forms.gle/6aqtobQPjqWkq621A

More news with tag #Seamen

Корупція в морських портах: як MACN бореться з проблемою

Морська антикорупційна мережа (MACN), вкотре звертає увагу на часто ігнорований, але руйнівний рівень корупції, з яким стикаються моряки в портах по всьому світу.

Problems with welfare, payment, and maintenance at ELEEN SOFIA

The International Transport Workers' Federation (ITF) reports that it is currently working with Australian authorities to resolve a case of crew abuse, wage theft and appalling conditions aboard a bulk carrier owned by a Bulgarian company. The vessel is also under the arrest of Australian border guards and is detained in Gladstone.

Survey: your vote matters!

Women make up only about 2% of the global maritime workforce.

"You can achieve any goal you want: women can do everything"

Since childhood, Kateryna Hoyman has dreamed of sea adventures. She spent every spare minute near the Black Sea, looking at the ships. This way, she felt like a part of this big world where every day brings new impressions and challenges. Thus, she decided that her future was connected with the sea.

Thank you for contacting us!