Майбутні правники разом з юристами ПРМТУ та профактивом Молодіжної Ради відвідали судові засідання

За сприянням та під егідою Молодіжної Ради Професійної спілки робітників морського транспорту України (ПРМТУ)

курсанти 1-го курсу Навчально-наукового інституту морського права та менеджменту Національного університету “Одеська морська академія” разом з юристами ПРМТУ відвідали судові засідання в Одеському апеляційному суді.

Майбутні правники на практиці дізнатися про правила поведінки у суді, про стадії судового процесу, особливості проведення засідання в режимі відеоконференції тощо — завдячуючи присутності в судових засіданнях по справах, які розглядалися колегією суддів у складі Світлани Погорєлової, Анатолія Заїкіна та Олександра Таварткіладзе.

Вдячні суддівському корпусу та апарату суду за можливість ознайомити нашу молодь з практичною стороною діяльності органів судової влади та правозахисною роботою ПРМТУ. А керівництву Інституту — за сприяння в долученні курсантів до таких заходів.

More news with tag #Young People

Мандрівка «Потяг пам’яті»

ETF (Європейська федерація транспортників) та Friedrich-Ebert-Stiftung (Фонд Фрідріха Еберта) організували унікальну навчальну подорож для молодих профспілківців з метою вивчення історії Голокосту, аналізу подій сучасності та виховання нового покоління лідерів, здатних будувати демократію та захищати права людини.

Можливість побудувати гідну майбутню кар'єру в морі з ПРМТУ

Першокурсники Херсонської державної морської академії, які навчаються в Литовській морській академії за підтримки ПРМТУ та ITF Seafarers' Trust отримали свої перші погони кадетів. Перед ними розгортаються можливості для професійного зростання, де кожен крок – це нове відкриття і виклики.

"You can achieve any goal you want: women can do everything"

Since childhood, Kateryna Hoyman has dreamed of sea adventures. She spent every spare minute near the Black Sea, looking at the ships. This way, she felt like a part of this big world where every day brings new impressions and challenges. Thus, she decided that her future was connected with the sea.

Today is World Day for Safety and Health at Work

The Marine Transport Workers' Trade Union of Ukraine held a meeting of authorized representatives on occupational safety and health dedicated to the World Day for Safety and Health at Work.

Thank you for contacting us!