В НУ «ОМА» в десятий раз обрали "Міс Академія"

26 квітня в Національному університеті «Одеська морська академія» в десятий раз пройшов шоу-конкурс «Міс Академія-2017». Спонсором заходу, крім самого навчального закладу, виступила Професійна спілка робітників морського транспорту України.

За високий титул боролися 5 учасниць - студенток 1-2 курсу різних спеціальностей: Юлія Федорова, Анастасія Слободянюк, Діана Михайлова, Наталія Лунгул і Юлія Жулякова. Учасниці взяли участь в 4-х конкурсах, за підсумками яких неупереджене журі, під керівництвом актора і ведучого Арсенія Горунова, прийняло одностайне рішення: Міс Академія стала Анастасія Слободянюк, а титул віце-міс отримала Юлія Жулякова.

Більше новин з тегом #Учні

Дії в надзвичайних ситуаціях

Дії під час повітряної тривоги, як уберегтися при ракетному чи артилерійському обстрілі, вибухонебезпечні предмети та дії в разі їх знаходження, дії при хімічній або радіаційній небезпеці, пожежна безпека в поточних умовах, невідкладна домедична допомога — надзвичайно актуальні та важливі знання, які можуть уберегти від лиха та врятувати людське життя.

Зустріч ПРМТУ у Парламенті Норвегії

Олег Григорюк, Голова ПРМТУ, зустрівся з Іне Марі Еріксен Сьорейде – Головою Комітету міжнародних зв'язків у Парламенті Норвегії, яка відігравала значні ролі в уряді Норвегії, зокрема, міністра закордонних справ з 2017 по 2021 рік. Вона також стала першою жінкою на цій посаді. Раніше Іне Марі обіймала посаду міністра оборони з 2013 по 2017 рік. Як член Консервативної партії, вона була обрана у 2005 році членом Парламенту від Осло.

ITF Seafarers' Trust: допомога курсантам – інвестиція в майбутнє

Протягом багатьох років Україна посідає провідні позиції щодо підготовки морських кадрів для міжнародного ринку праці. Низка кращих судноплавних компаній набирають українських курсантів і готують молодих та перспективних моряків для роботи на своїх суднах.

Ключовий пріоритет Профспілки: зосередження на майбутніх моряках

Світова морська індустрія, згідно з даними міжнародних аналітичних ресурсів, стикається зі скрутнощами через нестачу кваліфікованих кадрів.

Дякуємо за звернення!