Керівництво ПРМТУ зустрілося з Главою Трастового фонду моряків ITF

В офісі Профспілки робітників морського транспорту України відбулися переговори керівництва ПРМТУ і Благодійного фонду морського транспорту «МОРТРАНС» з Главою Трастового фонду моряків ITF Кімберлі Карлшо.

Голова ПРМТУ Михайло Кірєєв розповів про історію профспілкового руху на водному транспорті, про діяльність ПРМТУ на національному та міжнародному рівнях, про актуальні питання, якими Профспілка займається щодня.

Перший заступник Голови ПРМТУ Олег Григорюк докладніше зупинився на роботі з моряками. Сьогодні ПРМТУ об'єднує близько 35 тисяч українських моряків. Олег Григорюк поінформував про всі напрямки діяльності, програмах і заходах, які організовує і реалізовує Профспілка.

Більше новин з тегом #ITF

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Чому екіпаж судна DALI не може покинути гавань Балтімору?

Минуло три тижні відтоді, як вантажне судно DALI врізалося в міст Френсіса Скотта Кі. Міст обвалився рано вранці 26 березня, в результаті чого загинуло шестеро людей, які працювали на мосту.

Команду ITF Інспекторату розширено: напоготові до роботи

Ще одинадцять інспекторів ITF пройшли вступну програму, яка відбулася в ITF House в Лондоні, Великобританія. Зараз вони вже цілком готові до виконання своїх нових обов'язків і боротьби за права моряків у всьому світі, сприяючи зміцненню солідарності з міжнародними профспілками та зацікавленими сторонами морської галузі.

Double Bookkeeping, або подвійна бухгалтерія

Ще один вид обману та обкрадання моряків

Дякуємо за звернення!