Робота по боротьбі з ВІЛ на перспективу

Професійна спілка робітників морського транспорту України перманентно проводить роботу, спрямовану на підвищення інформованості членів ПРМТУ щодо ВІЛ. Одним з найбільш успішних в цьому напрямку став спільний проект Міжнародної організації праці (МОП) та ПРМТУ «Зменшення стигми та дискримінації у зв'язку з ВІЛ для захисту працюючих жінок і чоловіків від неприйнятних форм праці в Україні», що реалізується за фінансової підтримки Шведського агентства з питань міжнародної розвитку і співпраці Sida.

Більше новин з тегом #Моряки

Остерігайтесь шахраїв

Ризики для моряків під час пошуку роботи

ПРМТУ взяла участь у Конгресі Морської секції SEKO

ПРМТУ взяла участь у Конгресі Морської секції братської профспілки SEKO (Швеція). Лідери цієї профспілки одні з перших підтримали ПРМТУ з початку агресії росії.

Українські судновласники та українські моряки: спільні проблеми, що потребують термінового вирішення

Збройна агресія росії проти України та блокування українських морських портів вчергове оголила проблему фактично повної втрати Україною тоннажу суден, які експлуатуються під Державним прапором України.

Зустріч ПРМТУ у Парламенті Норвегії

Олег Григорюк, Голова ПРМТУ, зустрівся з Іне Марі Еріксен Сьорейде – Головою Комітету міжнародних зв'язків у Парламенті Норвегії, яка відігравала значні ролі в уряді Норвегії, зокрема, міністра закордонних справ з 2017 по 2021 рік. Вона також стала першою жінкою на цій посаді. Раніше Іне Марі обіймала посаду міністра оборони з 2013 по 2017 рік. Як член Консервативної партії, вона була обрана у 2005 році членом Парламенту від Осло.

Дякуємо за звернення!