Свято краси та грації на березі Чорного моря

З 19 по 21 вересня в Одесі в спортивному комплексі «Університет» Міжнародного гуманітарного університету пройшли Всеукраїнські спортивні змагання з художньої гімнастики «Кубок Чорного моря», в яких взяли участь 370 спортсменок.

Організатори заходу - Комунальний позашкільний навчальний заклад «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву "Чорноморець"- звернулися до Профспілки робітників морського транспорту України і в Благодійний фонд морського транспорту «МОРТРАНС» з проханням допомогти з подарунками для нагородження учасників змагань.


Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву була заснована в Одесі в квітні 1986 року. За роки існування тренерами закладу були підготовлені майстри міжнародного класу, які успішно виступали за національну збірну і неодноразово ставали переможцями і призерами чемпіонатів світу і Європи в командних заліках і групових вправах.


Вищим досягненням Одеси є бронзова медаль Олімпійських ігор 1996 року в Атланті, яку завоювала п'ятиразова чемпіонка світу, абсолютна чемпіонка світу 1997 року в Берліні, двенадцатиразова чемпіонка Європи, абсолютна переможниця Всесвітньої Універсіади, майстер спорту міжнародного класу, заслужений майстер спорту України Олена Вітриченко.


Займаються в спортивній школі Олімпійського резерву «Чорноморець», в тому числі, і діти моряків-членів ПРМТУ.


Профспілка робітників морського транспорту України та БФ «МОРТРАНС» відгукнулися на прохання спортсменів і підтримали таку важливу спортивну подію, беручи до уваги той факт, що учасниками даних змагань виступали, в тому числі, діти наших моряків-членів Профспілки. За рішенням правління БФ «МОРТРАНС», були придбані та передані м'які іграшки для учасників змагань. Діти - це майбутнє нашої країни!


Більше новин з тегом #Благодійність

Об'єднані у підтримці моряків

У складні часи нам важливо залишатись разом та допомагати один одному.

Відправка сімей моряків до кордону

Сьогодні ПРМТУ та БФ «МОРТРАНС» організовували відправку сімей моряків до кордону

Дякуємо усім, хто залучається

До допомоги нашим військовим приєднуються наші партнери, членські організації ПРМТУ та просто фізичні особи.

Шановні члени Профспілки та їхні близькі!

Сьогодні як ніколи наш слоган «Разом ми – сила» означає всю важливість солідарної підтримки. Ми пишаємося тим, що вся світова морська громадськість висловлює підтримку українському народу, українським морякам та докерам по всьому світу та нашій Профспілці.

Дякуємо за звернення!