Підтримуємо юних спортсменів

7 жовтня в Одесі в спортивному комплексі «Університет» Міжнародного гуманітарного університету пройшов черговий турнір з контактного карате, який організувала Громадська організація «ООКАМІ-КАН ДОДЖО».

Участь в ньому взяли близько 400 спортсменів різних вагових і вікових категорій майже з усіх областей України, збірна команда «OOKAMI-KAN». Серед спортсменів - діти моряків - членів Профспілки робітників морського транспорту України.

Щоб провести захід на гідному рівні, громадська організація звернулася за допомогою до Профспілки робітників морського транспорту України та Благодійний фонд морського транспорту «МОРТРАНС».

ПРМТУ і БФ «МОРТРАНС» відгукнулися на прохання спортсменів і підтримали таку значущу для розвитку молоді та спорту подію. За рішенням правління БФ «МОРТРАНС», для учасників турніру були придбані та передані паперові вимпели, грамоти та почесні дипломи.

Більше новин з тегом #Благодійність

Відправка сімей моряків до кордону

Сьогодні ПРМТУ та БФ «МОРТРАНС» організовували відправку сімей моряків до кордону

Дякуємо усім, хто залучається

До допомоги нашим військовим приєднуються наші партнери, членські організації ПРМТУ та просто фізичні особи.

Шановні члени Профспілки та їхні близькі!

Сьогодні як ніколи наш слоган «Разом ми – сила» означає всю важливість солідарної підтримки. Ми пишаємося тим, що вся світова морська громадськість висловлює підтримку українському народу, українським морякам та докерам по всьому світу та нашій Профспілці.

Рації для армії

ПРМТУ та Благодійний фонд «МОРТРАНС» закупили рації для армії, які вже були передані нашим відважним захисникам.

Дякуємо за звернення!