Делегація ПРМТУ відвідала Wavelink Maritime Institution

Конгрес є прекрасним майданчиком, де членські організації ITF можуть відкрити нові для себе напрями діяльності та вивчити досвід інших держав та інших членських організацій.

Для цього в рамках Конгресу постійно проводяться додаткові заходи - fringes. Одним з таких заходів став візит в Wavelink Maritime Institution (WMI).

WMI входить в структуру Профспілки морських офіцерів Сінгапуру (SMOU) і дає можливість членам профспілки отримати морську освіту або підвищити рівень наявних знань. Інститут повністю підтримується державою і Морською адміністрацією Сінгапуру, а також судновласниками. Вартість програми навчання Deck Cadet, яка триває 31 місяць, становить 29 000 сінгапурських доларів, і держава покриває 80% цих витрат, ще 10% - SMOU і тільки 10% суми оплачує сам кадет.

До слова, не дивлячись на величезний тоннаж суден під прапором Сінгапуру, в країні всього налічується близько 1 600 моряків. Тим не менше, влада, рівно як і судновласники, і профспілка, розуміють, наскільки важливо для країни просування професії моряка, адже кожні 2-3 хвилини судно заходить або залишає порт Сінгапур. Близько 1 000 судів знаходяться в порту одноразово.

Більше новин з тегом #ITF

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Чому екіпаж судна DALI не може покинути гавань Балтімору?

Минуло три тижні відтоді, як вантажне судно DALI врізалося в міст Френсіса Скотта Кі. Міст обвалився рано вранці 26 березня, в результаті чого загинуло шестеро людей, які працювали на мосту.

Команду ITF Інспекторату розширено: напоготові до роботи

Ще одинадцять інспекторів ITF пройшли вступну програму, яка відбулася в ITF House в Лондоні, Великобританія. Зараз вони вже цілком готові до виконання своїх нових обов'язків і боротьби за права моряків у всьому світі, сприяючи зміцненню солідарності з міжнародними профспілками та зацікавленими сторонами морської галузі.

Double Bookkeeping, або подвійна бухгалтерія

Ще один вид обману та обкрадання моряків

Дякуємо за звернення!