«Благодійна акція до Міжнародного дня людей похилого віку»

За доброю традицією щорічно напередодні Міжнародного дня людей похилого віку Профспілка робітників морського транспорту України та Благодійний фонд морського транспорту «МОРТРАНС» проводять соціальну акцію з підтримки інвалідів та ветеранів морської галузі. Акцію підтримала і Первинна профспілкова організація курсантів Національного університету «Одеська морська академія».
Розуміючи, як складно в теперешній час літнім людям, особливо тим, хто з будь-яких причин залишився самотнім, а мізерна пенсія дозволяє хіба що виживати, заощаджуючи на всьому, ПРМТУ і БФ «МОРТРАНС» вручили інвалідам і ветеранам морської галузі продуктові набори. Курсанти, в свою чергу, подарували літнім людям пам'ятні значки з морською символікою, які вони виготовили своїми руками спеціально до свята.
Ветерани з величезною вдячністю прийняли всі привітання і подарунки, а найголовніше - оцінили увагу і турботу з боку ПРМТУ, БФ «МОРТРАНС» і курсантів. Теплі слова, добре ставлення зараз дуже важливі і необхідні для них!
Профспілка робітників морського транспорту України, Благодійний фонд «МОРТРАНС», ППО курсантів НУ «ОМА» щиро бажає вам, дорогі наші ветерани, щоб ви завжди відчували себе потрібними, захищеними! Міцного вам здоров'я, довгих років життя! Нехай ваші дні будуть світлими і добрими, а ми завжди будемо поруч!

Більше новин з тегом #Благодійність

Відправка сімей моряків до кордону

Сьогодні ПРМТУ та БФ «МОРТРАНС» організовували відправку сімей моряків до кордону

Дякуємо усім, хто залучається

До допомоги нашим військовим приєднуються наші партнери, членські організації ПРМТУ та просто фізичні особи.

Шановні члени Профспілки та їхні близькі!

Сьогодні як ніколи наш слоган «Разом ми – сила» означає всю важливість солідарної підтримки. Ми пишаємося тим, що вся світова морська громадськість висловлює підтримку українському народу, українським морякам та докерам по всьому світу та нашій Профспілці.

Рації для армії

ПРМТУ та Благодійний фонд «МОРТРАНС» закупили рації для армії, які вже були передані нашим відважним захисникам.

Дякуємо за звернення!