Благодійна акція до Дня людей похилого віку

На даний час чимало людей потребують підтримки і допомоги. Прикро, що в такій ситуації опинилися і ті люди, які заслуговують поваги та підтримки суспільства – пенсіонери-ветерани морської галузі.

Сьогодні працівники Благодійного фонду морського транспорту “МОРТРАНС” та волонтери - курсанти морських навчальних закладів України приїхали до одиноких пенсіонерів морської галузі провідати їх привітати з Днем людей похилого віку та надати благодійну допомогу у вигляді продуктів харчування та засобів особистої гігієни.

Здавалося б, звичайні продукти харчування, засоби гігієни, а як вони важливі для наших пенсіонерів, а ще важливіша увага з боку працівників Фонду та волонтерів. Саме з такого доброго ставлення складається відношення до людей похилого віку.

І дуже приємно, що з нами в акції приймали участь наші волонтери - курсанти морських навчальних закладів, які готові прийти на допомогу пенсіонерам і роблять це доброзичливо, безкорисно та від щирого серця. В народі кажуть, що добра людина – це щаслива людина. І доброта обов’язково повернеться до того, хто її віддає.

Більше новин з тегом #Благодійність

Відправка сімей моряків до кордону

Сьогодні ПРМТУ та БФ «МОРТРАНС» організовували відправку сімей моряків до кордону

Дякуємо усім, хто залучається

До допомоги нашим військовим приєднуються наші партнери, членські організації ПРМТУ та просто фізичні особи.

Шановні члени Профспілки та їхні близькі!

Сьогодні як ніколи наш слоган «Разом ми – сила» означає всю важливість солідарної підтримки. Ми пишаємося тим, що вся світова морська громадськість висловлює підтримку українському народу, українським морякам та докерам по всьому світу та нашій Профспілці.

Рації для армії

ПРМТУ та Благодійний фонд «МОРТРАНС» закупили рації для армії, які вже були передані нашим відважним захисникам.

Дякуємо за звернення!