Актуальна інформація для моряків - на семінарі ПРМТУ

Профспілка робітників морського транспорту України провела інформаційний семінар для моряків-членів ПРМТУ. Спікерами заходу виступили Перший заступник Голови ПРМТУ Олег Григорюк, помічник Голови ПРМТУ Сергій Казанцев, юрист ПРМТУ Юлія Пелих, лікар вищої категорії Людмила Кучеренко, на питання моряків також відповіла інспектор ITF в Україні Наталія Єфріменко. Морякам розповіли про актуальні напрями діяльності Профспілки, про поправки до MLC, 2006 щодо репатріації моряків, про процедуру проходження медичних оглядів, розглянули питання підвищення рівня правової культури членів ПРМТУ, провели консультацію з питань ВІЛ та іншим аспектам, пов'язаними зі здоров'ям моряків. Профспілка робітників морського транспорту України робить все можливе, щоб наші моряки завжди володіли найновішою і актуальною інформацією, що стосується їх трудової діяльності.

Більше новин з тегом #Моряки

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Дякуємо за звернення!